K18-erotiikkabisnekseen lähtenyt suomalaismissi puhuu nyt – nimellään ja kuvallaan!

Crista Jaatinen perusti sivuston, johon voi laittaa leiman: K18.

Suomalainen parikymppinen kaunotar, joka on osallistunut missi- ja mallikilpailuihin on tehnyt melkoisen uraloikan.

Hän on lähtenyt erotiikkabisnekseen mukaan. Näin kerrottiin Comossa eilen.

Asia kävi ilmi myös suomalaisen erotiikkasivuston ilmoituksesta, jossa nuori kaunotar ystävättärensä kanssa ilmoitti tarjoavansa omilla sivuillaan maksullista erotiikkasisältöä. Sieltä on nähtävissä niin eroottisia soolovideoita kuin myös perinteisempää ”tyttörakkautta”.

Como kävi katsastamassa sivut, joissa kerrottiin muun muassa:

Kaksi suomalaista tyttöä pitää hauskaa. Liity mukaan jos haluat nähdä lisää blondia ja brunettea. Ja silloin voit myös vapaasti chattailla kanssamme.

Sivustossa on ison maailman tuntua, sillä sinne ostetaan kuukausimaksua vastaan jäsenyys.

Nyt Como tavoitti naisen. Hän on Suomen peppumissikisasta ja lukuisista kauneusleikkauksistaan tunnettu Crista Jaatinen, joka seurusteli aikoinaan myös Antti Kurhisen kanssa.

Kerro, Crista?

-Koko ajatus lähti ensin ihan vitsistä kun löydettiin tuollainen sivusto Onlyfans ja huomattiin että todella monella suomalaisella toi on. Tehtiin tili  ja ensin tosiaan vaan naureskeltiin koko jutulle eikä ajateltu et tolla oikeesti tienattais hyvin rahaa. Itsehän mä oon tosi nuoresta asti jo tehnyt alusvaatemallin hommia, ja muutenki tykänny aina postailla ”rohkeita” kuvia. Mun mittakaavalla toi mitä tehään ei oo mitenkään rohkeeta.

Kun Crista ja hänen naisystävänsä olivat pitäneet tiliä pari päivää, huomattiin tilaajaryntäys. He alkoivat panostaa. Tilaajia tulvi sadoittain.

-Mä pidän tota harrastuksena, tykkään tosta kovasti koska mulle paljas pinta ja sen näyttäminen ei koskaan oo ollu ongelma vaan päinvastoin, mä nautin siitä. Onhan toi tosi kiva harrastus jolla tienaa tosi hyvin.

-Mä en ite nää tota mitenkään erikoisena tai sellasena et olisin ottanut ison askeleen johonkin rohkeampaan, koska koen että oon jo vuosia saman tyylistä harrastanut mun somejen kautta. Ainakaan mulla ei ole mitään kiinnostusta alkaa tehdä aikuisviihdettä.

Alastonsuomessa naiset kertoivat omassa ilmoituksessaan, että sivustolla on tyttörakkausvideoita, ”dildotusta ja sormetusta”, jos näin suoraan sanotaan.

-Tietysti naiset on tietyillä juorukanavilla tätä asiaa pitäneet tosi järkyttävänä, joka meitä vaan huvittaa. Jos oot hyvänäkönen ihminen, sulla on mahollisuus tienata rahaa sillä et kotona kuvailet itteäs, nii miksi ei, Crista kertoilee Comolle.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut