Katsomossa alkanut Karkurit-sarja raivostutti katsojia: ”Kuinka surkeasti…”

Nyt petti moni asia.

26.04.2024

Karkurit-sarjan toinen tuotantokausi alkoi MTV:n Katsomo+:ssa eilen 25.4.

Sarjan ensimmäinen osa herätti keskustelua Facebookin vanhempainryhmässä, ja on suorastaan raivostuttanut yleisöä.

Mistä on kyse? Tästä:

-Tässä kävi vähän sillain kuin jos siivooja jättää tulematta työpaikalle viikon ajaksi. Vasta silloin huomaat sen siivoojan työn, kun kaikki on paskasta. Tässä äänimies jätti tulematta paikalle, suomii muuan keskusteluun osallistujista.

-Saman huomasin. Perk-le meillä emännän kanssa piti laittaa tekstitys suomenkieliseen ohjelmaan, että saa selvää. Todella huonoa äänityötä, eikä tätä ainakaan parantanut se, että näyttelijät eivät osaa artikuloida. Kuinka surkeasti se on äänitetty! Tekstin kanssa pystyi katsomaan, komppasi toinen.

-Samaa mieltä. Varsinkin se vankilassa oleva rikollispomo puhuu niin epäselvästi ettei siitä saa selvää tehtaan takuulla kukaan. Miten voi olla näin huonosti tuotettu, kolmas jatkaa.

Muitakin arvioita sarjasta kuultiin.

-Onko ne rakentaneet vankilan käytävän studioon! Todella epäuskottavaa!

-Pitäiskö vähän opetella ammattierikoistunutta kieltä käsikirjoittajan. Kun rosvo karkaa vartijalta, hän huutaa radiopuhelimeen: ”Huomio kaikki rikosyksiköt!” Mitkä v-tun rikosyksiköt haha!

Karkurit-sarja kertoo karkureita paikantavasta eliittipoliisiyksiköstä. Sen tehtävänä on ottaa kiinni vaarallisia ja vaikeasti paikannettavia karkureita.

Lisää luettavaa