Keikkasekoilua: Fani jumittui kitaristiin kymmeneksi metriksi!

13.05.2013

Country-laulaja Keith Urban kertoili Conan O’Brienin haastattelussa noloista sattumuksista faniensa kanssa. Kerran hän oli laahannut naispuolista ihailijaansa vahingossa yli kymmenen metriä perässään kitaraansa takertuneena.

Urbanilla on tapana lähteä keikoillaan yleisön sekaan musisoimaan. Hän luuli sekopäisen fanin roikkuvan hänen kitarassaan ja potki ja riuhtoi kovaotteisesti, jotta nainen hellittäisi otteensa. Lopulta hän huomasi, että naisen toppi oli tarttunut soittimeen ja tämä yritti epätoivoisesti pysyä perässä  säilyttääkseen ainoan ylävartaloaan peittävän vaatekappaleen.

Toinen laulajan mieleen jäänyt tapaus on nimmarin kirjoittaminen fanin tekojalkaan. Yllätys oli melkoinen, kun tyyppi heitti tekojalan lavalle. Laulaja teki työtä käskettyä ja mietti nolona, mikä olisi sovelias tapa palauttaa proteesi. Jalan heittäminen yleisöön tai fanin pyytäminen lavalle yksiraajaisena tuntuivat molemmat yhtä epäkunnioittavilta vaihtoehdoilta. Lopulta Urban lähetti tekojalan matkaan etummaiselta katsojalta kädestä käteen –menetelmällä.

Lisää luettavaa