Kenestä seuraava suomalainen Hollywood-tähti – näihin nimiin Samuli Edelmannin agentti uskoo!

17.01.2012

Laura Munsterhjelm on nainen Samuli Edelmannin Hollywood-roolin takana. Edelmannin tähdittämä Mission Impossible 4 tuli maailmalla ensi-iltaan viime kuussa, mutta miehellä on plakkarissa jo muitakin kansainvälisiä rooleja.

Munsterhjelm on tehnyt vuosikaudet työtä saadakseen skandinaavisia näyttelijöitä esille. Hänen aikanaan perustamansa Actors In Finland onkin pitkässä juoksussa muuttanut nimeänsä paremmin tarkoitustaan vastaavaksi, Actors In Scandinaviaksi. Lauran kautta ovat rooleja ulkomaisissa elokuvissa saaneet jo muun muassa Outi Mäenpää (Saksassa) Minna Haapkylä (Ranskassa) ja Peter Franzén useammassakin eurooppalaisessa produktiossa.

Mutta keihin tarkkanäköinen Munsterhjelm uskoo? Kenestä tulee seuraava Hollywood-leffan tähti?

Kultasormella on Comon tekemän selvityksen mukaan tallissaan tällä hetkellä peräti 46 kansainvälistä naisnäyttelijää, miehiä listoilla on 35.

Jos Munsterhjelmin casting-makuun on uskominen, seuraava kansainvälinen läpimurtorooli voidaan nähdä Tommi Korpelan, Antti Reinin tai Kristo Salmisen tekemänä. Eero Milonoffissakin on ainesta tuiman konnan rooliin. Ja sellaiselta hän ”näyttelijäpankin” lakanassa näyttääkin.

Naisista Munsterhjelm uskoo näemmä Laura Birniin, Maria Sidiin, Laura Malmivaaraan ja Elena Leeveen. Heidän lisäkseen Munsterhjelm on kelpuuttanut mukaan useita hieman tuntemattomampiakin suomalaisnimiä.

Lisää luettavaa