Kova jätkä herkistyi: Amin Asikaiselta omalle Nadia-rakkaalleen huima kunnianosoitus

25.01.2017

Ex-nyrkkeilijä Amin Asikainen on romanttinen ja herkkä mies. Hänen mielitiettynsä Nadia Ammouri odottaa lasta ja on kirjoittanut naiseutensa muutoksista ja Aminin hänelle osoittamista koskettavista sanoista Facebookiin.

Näin Nadia avautuu Facebookin julkisessa päivityksessä:

-Katsoessaan itseäsi alasti peilistä. Näet kuinka elämä on muokannut kroppaasi. Et ole se sama nainen mikä vuosi sitten teki elämäntaparemonttia. Jonka kroppa oli lihaksikas, kimmoisa, energinen ja kaunis. (…) Näytit hyvältä ja sait huomiota osaksesi. (…) Näet nyt naisen, joka on saanut 12 kg lisäpainoa, jonka ulkomuoto lähentelee lähinnä valasta. Varjo entisestä. Jonka jalkoja särkee ja pakottaa, niin kuin vanhuksen. Jonka hiukset kaipaisivat parturin käsittelyä ja iho kukkii hormonien toimesta. Naisen jonka mieli muuttuu päivä päivältä. Hänen aikansa menee perheen pyörittämiseen, töihin ja vähäiseen urheiluun arjen salliessa. Elämä on omistettu muiden tarpeille. Nainen tuntee hetkittäin olonsa surkeaksi, vaikka tietää että näin kuuluukin olla. (…)

-Naista koskettaa takaapäin karheat kädet, kädet mitkä ovat nähneet elämää paljon ja jotka ovat täynnä lämpöä. Kädet silittävät vatsaa missä on uuden elämän alku. Mies suutelee naisen niskaa ja kuiskaa: ”Näytät niin kauniilta, kauniimmalta kuin koskaan ennen.” Nainen tuntee piston sisimmissään, hän tietää ettei se ole mielistelyä tai mielen nostattamista. Vaan kohtaa miehen katseen peilin kautta. Hän näkee katseesta miehen tarkoittavan jokaista sanaansa. (…) Miehen sanat pysäyttävät. Mies rakastaa sitä naista mikä hänestä on tullut. Ei sitä naista, mikä joskus hän oli. Nainen on nyt paljon enemmän ja tietää sen. Välillä vain unohtaa sen, koska elämme niin ulkonäkökeskeistä aikaa. Niin, eihän hänen naisena tarvitse riittää kuin itselleen, miehelleen ja perheelleensä.

-Mies kuiskaa vielä: ”Ei meillä ole koskaan mitään hätää, kun meillä on toisemme.”

Aika sälli tuo Amin! Oijoi, tässähän ihan herkistyy. Olisipa jokainen mies noin ihana.

Lisää luettavaa