Lauri Markkasen Chicago Bulls pelasi 53-vuotisen NBA-historiansa surkeimman pelin – turpaan tuli 56 pisteellä, valmentaja: ”Pelaajien pitää hävetä”

AOP

Sellainen ottelu sitten.

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls voitti toissa yönä Oklahoma City Thunderin koriluvuin 114-112.

Viime yönä NBA:n heikoimpiin joukkueisiin kuuluva Chicago palasi kuitenkin tämänhetkiselle tasolleen Boston Celticsiä vastaan. Boston aloitti pelin rytinällä, ja johti peliä ensimmäisellä neljänneksellä jo peräti 17-0.

Boston voitti Chicagon lopulta koriluvuin 133-77. Eroa oli siis 56 pistettä. Tämä on Chicago Bullsin ”seuraennätys” joukkueen 53-vuotisen historian aikana.

Lauri teki kahdeksan pistettä ja otti neljä levypalloa. Chicagon valmentaja Jim Boylen peluutti ottelussa enemmän joukkueen kakkosmiehistöä kuin ykkösmiehistöä. Boylen tunnusti ottelun jälkeen, että hän halusi nöyryyttää avausviisikkoa vaihtamalla kaikki ykköskentällisen pelaajat pois samaan aikaan ja antaa lopulta enemmän peliaikaa kakkosmiehistölle.

”Halusin herätellä joukkuetta ja osoittaa avausviisikolle, miten heidän esityksensä oli häpeällisen huono”, Boylen kertoi ottelun jälkeen

Aiheet: