Lukuisat ihmiset avautuneet mystisestä aukosta Vantaalla

Särkenyt autoja. Korvauksia halutaan.

27.02.2018

Outo monttu on jo jonkin aikaa piinannut autoilijoita kauppakeskus Jumbon lähettyvillä Vantaalla. Nyt muuan syvään kuoppaan ajaneista etsii kohtalotovereita todistusvoimakseen. Näin mies kirjoittaa Vantaan Puskaradio -ryhmässä Facebookissa:

-Jos tunnistat itsesi ota viestillä yhteyttä. Jos olet ajanut kauppakeskus Jumbon vieressä isoon monttuun ja olet hajottanut autosi ja korvauksen saaminen tuntuu vaikealta. Tarkka paikka on kehä kolmosen sillan päällä Jumbon puolella. Useita autoja hajonnut ja korvauksia ei tunnu saavan millään.

Kirjoittaja kertoo, että hänen tapauksessaan poliisi kävi paikan päällä sulkien liikenteen siihen saakka, kunnes Destian väki tuli korjaamaan monttua.

-Poliisi myös mittasi montun syvyyden, joka oli 15 senttiä. Ja valokuvasi myös, kuopan uhri kertoo.

Kirjoittaja aikoo viedä homman vaikka oikeuteen, ellei rahaa löydy auton korjaamiseksi. Hänen mukaansa kuoppa on ollut Destialla tiedossa ja sitä on korjattu kolmesti, ilmeisesti tuloksetta.

Hän kritisoi sitä, että ”urakka” kuuluu Destialle, joka myös päättää, voiko vahinko olla syntynyt monttuun ajamisesta.

Mies on saanut keskusteluketjussa jo lukuisia henkilöitä kertomaan omasta kokemuksestaan samaan asiaan liittyen.

-Vettä satoi ja oli mahdoton huomata reikää. Rengas puhkesi, vanne vääntyi. Samanlaista vannetta ei enää saanu, joten uudet renkaat ja vanteet alle. Korvaushakemus laitettu silloin, mistään vaan ei oo kuulunu mitään, muuan kertoo.

Lisää luettavaa