Maailman suosituin drag-esiintyjä saapuu Suomeen – voitto tosi-tv-ohjelmassa siivitti tähdeksi

Tänne on päästävä!

27.10.2021

Yhdysvaltalainen, kansainvälisesti huippusuosittu drag-tähti Bianca Del Rio palaa ensi kesänä Suomeen stand up -kiertueensa Unsanitized voimin.

Spektaakkelimaisen viihdyttävillä esityksillään riemastuttava sekä poliittisesti epäkorrektista ja räävittömästäkin huumorista tunnettu koomikko ja esiintyjä nähdään Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 16. kesäkuuta 2022. Liput tulevat myyntiin perjantaina 29. lokakuuta klo 9 Lippupisteessä.

Bianca Del Rio, oikealta nimeltään Roy Haylock, tunnetaan muun muassa hillittömästä lavapersoonastaan sekä nasevasta suoruudestaan. Kokeneena koomikkona hän ei pelkää shokeerata, mutta muistuttaa myös usein, että on itse isoin vitsinsä.

Bianca Del Rio nousi suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan maailmanlaajuiseksi tv-ilmiöksi kasvaneen RuPaul’s Drag Race -kilpailun vuonna 2014. Ennen reality-kilpailun voittoa Bianca Del Rio työskenteli puvustajana, mutta dragin ja komiikan tekemisen hän aloitti jo 1990-luvulla New Orleansissa. Suuren suosion myötä Bianca Del Rio on kasvanut yhdeksi maailman suurimmista drag-ilmiöistä, mistä kielivät esimerkiksi artistin useat maailmankiertueet sekä oman show’n esittäminen Lontoon Wembley-areenalla maailman ensimmäisenä drag-artistina.

Katso tarkemmat tiedot Suomen-esityksestä alta.

*

BIANCA DEL RIO: UNSANITIZED
TO 16.6.2022
HELSINKI, KULTTUURITALO

Liput myyntiin pe 29.10.2021
– ennakkoon alk. 39 EUR (+ mahd. tilausmaksu alk. 1 EUR)

Lisää luettavaa