Maisa Torppa aikoo viedä väitteet eteenpäin – nettiryhmä aikoo varmistaa että niin tosiaan käy

Maisa Torpalle sataa sympatiaa kohu-uutisoinnin jälkeen. Toisaalta fanit muistuttavat, että lämpimikseen ei ainakaan pidä asioita kiistää ja uhkailla oikeudella.

Maisa oli MTV:n Tuulitunnelin vakiovieras

Pari päivää sitten Seiska paljasti, että Maisa Torppa olisi raskausväitteillään yrittänyt rahastaa erinäisiä julkisuudenhenkilöitä, ja asiaan olisi tarvittu asianajajaakin. Sittemmin Maisa on kumonnut väitteitä, tosin hän on myöntänyt suhteen varattuun jääkiekkoilijaan ja pyytänyt nuoruutensa ja tyhmyytensä aikaista käytöstä anteeksi. Hän kertoo tapahtumista olevan pitkä aika.

Seiskan mukaan suhde varattuun jääkiekkoilijaan eskaloitui kuitenkin vuonna 2013 eli siis vain neljä vuotta sitten. Maisa kiistää tietävänsä Seiskan jutussaan mainitsemista kahdesta muusta miehestä mitään.

Maisa Torppa on Iltalehden mukaan tuohtunut Seiskan uutisesta siinä määrin, että aikoo viedä asian eteenpäin.

-Kuule aivan varmasti vien! Tollasta ei voi tehdä kenellekään, Torppa vastaa yhdelle sosiaalisen median päivityksensä kommentoijalle.

Nyt Facebookin vanhempainryhmässä on herätty Torpan lausumaan:

-Lehdet kyllä yleensä tarkistavat väitteensä ennen julkaisemista, kun kyseessä on näinkin ikävä uutisointi. Jos juttu ei pidä paikkaansa, kuten Maisa väittää, niin hänen todella onkin syytä viedä asia eteenpäin, jolloin kaikki oleellinen tulee selvitetyksi juurta jaksain. Palataan asiaan vaikka puolen vuoden päästä ja katsotaan, mitä hommalle kuuluu silloin ja onko Maisa vienyt asian eteenpäin. Niin ei ainakaan kannata tehdä, että puhelee lämpimikseen vievänsä juttuja eteenpäin ja unohtaa sitten ne kohun laannuttua, eräs ryhmäläinen kirjoittaa.

-Palataan asiaan ja tarkistetaan asia puolen vuoden päästä, muuan komppaa.

Maisa Torppa on onnellisesti kihloissa rallikuski Jari-Matti Latvalan kanssa ja hänen avovaimonsa. Hiljattain hän oli otsikoissa myös sen vuoksi, että hänellä oli sutinaa Axl Smithin kanssa, ja hän joutui Axlin salakuvaamaksi.

 

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut