Maisa Torppa astui esiin ja kommentoi vuolaasti kohua

Maisa Torppa kertoo tehneensä rikosilmoituksen ja väittää ettei mediassa hänestä kerrottu ole totta. Hän korostaa lukuisia kertoja kertovansa yksityiskohtia asioista. Mutta myöhemmin.

Maisa Torppa on astunut Instagramissa esiin ja kommentoi laajasti viimeisintä kohuaan. Seiska kertoi torstaina haastatelleensa kymmentä Maisan ex-ystävää. Myös iltapäivälehdet vahvistivat, että Maisasta on tehty rikosilmoituksia, jotka koskevat kunnianloukkauksia ja perättömiä lastensuojeluilmoituksia.

Maisa kiistää kiven kovaan tehneensä lastensuojeluilmoituksia kenestäkään. Päinvastoin, hänestä on sellainen tehty Maisan itsensä mukaan.

Maisa väläyttää päivityksessään lukuisia kertoja palaavansa yksityiskohtiin vasta myöhemmin. Hän ei siis kerro niitä nyt.

Maisan mukaan muuan henkilö on kaiken hänen ikävän julkisuutensa masinoimisen takana. Maisa ei paljasta ketä hän tarkoittaa. Hän kuitenkin viittaa ilmeisesti Sahra Aliin, koska tämä esiintyi Seiskan jutussa tuoden Maisa-sotkuja julkisuuteen. Ali on Maisan kummilapsen äiti.

Maisa menee jopa niin pitkälle, että hän kertoo päivityksissään, että psykologi on tehnyt videon perusteella luotettavuusarvioinnin siitä, puhuuko Sahra Ali totta.

Pitemmittä puheitta: pitkät puheet alla.

Aiheet: