Maria Veitola avoimena: Ahdisti, väsytti – onneksi äiti tuli avuksi

Maria Veitola uskaltaa puhua asioista niiden oikeilla nimillä, ja sellaisia ihmisiä Suomessa tarvitaan.

28.08.2023

Suosikkijuontaja Maria Veitola kyselee seuraajiltaan kuulumisia ja kertoo olevansa terve ja elossa.

Hän myös myöntää olevansa kohtuullisen väsynyt.

-Töiden aloitus ja arjen pyöritys ottaa voimille. Oon koko ajan kaikesta jäljessä, en jotenkaan pääse rytmiin mukaan. Oli kiva kesäloma ja lepäsin kunnolla. Nyt sitten härdelli päällä ja paljon lautasella, hän instattaa.

Hän myöntää kokeneensa myös suoranaista ahdistusta viime viikolla pitkästä aikaa.

-Sattui sellainen typerä välikohtaus, joka laukaisi ahdistuksen päälle. Tiedättekö, kun joku henk. koht. trauma aktivoituu, kun sitä kohtaa sielussa hörkitään. Sekin vei voimia.

Maria kertoo omien hommien olevan jiirissä, mutta silti häntä hermostuttaa ympärillä vellovat puheet lamasta ja konkursseista. Monilla firmoilla ja yksityishenkilöillä on maksuvaikeuksia.

-Kotona tekisi mieli vaan rojahtaa sohvalle ja huutaa, että älkää puhuko mulle mitään. Mutta se ei ole mahdollista: on paljon tsempattavaa, puhuttavaa, järjestettävää ja kannateltavaa. Ja huom. vannon, että mun rima ei ole kovin korkealla. En tosiaan ole suorittaja. Ootte nähneet mun kasat, LOL.

Maria kiitteleekin, että äiti on tullut kaupunkiin hieman auttelemaan.

-Koronavuodet tässä meillä alla, ne ovat vaatineet mieleltä paljon joustoa. Sitten Ukrainan sota, taloustilanne ja mitä vielä. Viime vaalien jälkeinen polarisaation kiihtyminen ja karmea, vihainen keskustelukulttuuri. Onhan tässä kestämistä.

 

Lisää luettavaa