Marika Fingerroosin seksiä tihkuva K18-suihkuvideo oli tarkoitettu maksusivustolle, mutta nyt se pyörii ilmaiseksi netissä

Marika Fingerroos muistetaan Suomen ensimmäisenä salarakkaana, mutta nyt hän on pullantuoksuinen perheenäiti, niin ja vähän muutakin.

Hevosyritystä pyörittävä Marika Fingerroos on monien suomalaiskaunottarien tavoin – niin ja ulkomaalaisten myös – avannut tilin kansainväliselle Onlyfans-maksusivustolle.

Siellä monet glamourmallit julkaisevat eksklusiivista sisältöä maksua vastaan. Kuukausimaksulla (Marikan kohdalla vajaa kympillä kuussa) pääseekin sitten osalliseksi kuvallisesta materiaalista, jota ei Instagramissa näe, tai muualla somessa.

Monet suomalaiset glamourmallit ovat jo Onlyfansissa, esimerkiksi Comonkin lukijoiden hyvin tuntema Elina Tervo. Mutta Marikan materiaalit ovat kyllä jo melkoista pehmo-ettemme-sanoisi-pornoa. Nyt hän on julkaissut suihkuvideon, mutta sepäs pyöriikin sitten sattumusten summana myös suomalaisella viihdesivustolla. Voit katsoa videon Härdellistä jos uskallat, täällä.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut