Martina Aitolehti räjähti: Sofialla ei ole mitään asiaa tyttäreni lähelle!

AOP

Sofia Belórf ja Stefan Therman viettävät aikaansa Hangossa, ja mukana on tiettävästi ollut myös Stefun ja Martinan tytär. Martina on nyt raivoissaan.

Monet someseuraajat ovat olleet häneen yhteydessä, ja Martina on päättänyt selventää asioita julkisuuteen. Hän ei mainitse Sofiaa nimeltä, mutta jokainen tietää hänen tarkoittavan tätä. Martinan mielestä Sofialla ei ole mitään asiaa hänen tyttärensä läheisyyteen, ja puolustaa käsitystään seuraavasti:

-Mun kanavat pursuaa teidän huolestuneita viestejä ja haluan selventää muutamaa asiaa. Mun lapset on mun koko elämä ja kuten tiedätte, suojelen ja taistelen heidän puolesta aina. Haluan kasvattaa heistä terveitä, ahkeria ja vastuullisia, kunnon kansalaisia tähän yhteiskuntaan. Tämä tarkoittaa myös että siinä ympärillä olevat lunastavat nämä vaatimukset.

-Eron myötä Isabella on ollut mun vastuulla lähes 100% ja hänen isän uuden puolison raskaista syytteistä johtuen hänellä ei ole mitään lupaa olla lähelläkään tytärtäni. Isabella on tällä hetkellä Hangossa poninsa luona, mutta ei tämän kyseisen ihmisen lähellä. Koen äitinä että tämä on lapseni etujen mukaista tällä hetkellä. On pöyristyttävää ja todella epäkunnioittavaa ehdoista huolimatta kuvata lastani ja esittää jotain muuta mikä todellisuus on, Martina sanoo.

Hän toivoo asian vatvomisen loppuvan tähän. Hän kertoo olevansa lapsilleen kuin leijonaemo.

-On myös sanomattakin selvää, että hyviin sosiaalisen median käytöstapoihin kuuluu ettei muita ihmisiä kuvata ilman lupaa, varsinkaan toisten lapsia, Martina somettaa.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut