Matkailuautolla ympäri Suomea kiertävä ilotyttö paljastelee blogissaan: ”Oven takana jonottaa tyyppejä…”

Suosittu ja suorastaan hulvaton erotiikka- ja huumoriaiheinen bloggari Ilotyttö on palannut parin vuoden tauon jälkeen kirjoittelemaan.

03.05.2020

Nyt hän kertoo liikuskelevansa ympäri Suomen asuntoautollaan. Ja se ei kuulemma olekaan mitään iisi-biisi-hommaa. Se on tarkkaa puuhaa. Näin nainen kirjoittaa päiväkirjablogissaan:

-Asuntoauton kanssa voi joutua ongelmiin, jos ei osaa tehdä hommaa oikealla tavalla. Kas, pitää nimittäin sopia aikoja paljon etukäteen ja luotettavaksi tiedettyjen vakiasiakkaiden kanssa. Siitä ei tule mitään, jos ottaa randomina soittoja vastaan. Sitten siellä oven takana on jonottamassa tyyppejä, jotka lupasivat tulla puoli tuntia sitten ja myöhästyivät, ja siellä saattavat raapia uteliaisuuttaan nekin, jotka vain haluavat käydä tarkistamassa tavaran.

-Ei tule mitään. Sellaisesta häiriintyvät oikeat sisällä (autossa ja horossa) olevat asiakkaat. Ei taatusti löydy montaa sellaista asiakasta, joka haluaa poistua parkkipaikalla asuntoautosta, kun siellä on jonottamassa tai kyyläämässä muita miehiä.

Asuntoautosekstailussa on kuitenkin erittäin paljon hyviä puolia. Lue paljastukset päiväkirjasta, TÄSTÄ.

 

Lisää luettavaa