Mielensäpahoittaja inisi oudoin perustein lounaan hinnasta – internet veti kölin alta!

Taas ovat olleet valittajat liikenteessä.

Sosiaalisen median hullumaisuuksia kuratoiva Feissarimokat.com on esitellyt tällä viikolla parikin erikoista murmatusta.

Eräs postauksen tekijä on sitä mieltä, että koska hänelle on tehty vatsalaukun ohitusleikkaus eikä hän voi syödä kuin 2 desiä kerrallaan, hänelle pitäisi antaa kiinalaisen ravintolan lounaspöydästä alennusta. Hän ei maksa yhdeksän euron hintaa. Hän oli esittänyt asiasta todistuksenkin, mutta alennukseen ei ollut suostuttu.

Keskusteluryhmässä valittajan toivotaan käyttävän maalaisjärkeään, mutta kun sitä ei löydy, internet päättää tylyttää häntä sangen pahasti. Kas näin:

-Ai yrittäjän pitäisi muuttaa hinnoittelua sen takia, että joku on syönyt itsensä ensin lihavaksi ja sitten on jouduttu kutistamaan mahalaukkua, cmoon!

Pizzeria on taas päättänyt antaa romantiikannälkäisille syöpöttelijöille kaksi jälkiruokaa yhden hinnalla. Valitusvirsi alkaa:

-Taaskaan, kuten ei yleensä koskaan, yksinäistä ei oteta huomioon. Ei puhettakaan että sinkku saisi yhden jälkkärin puoleen hintaan. Tämä on rasismia ja tässä potkitaan maassa makaavaa.

 

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut