Mies etsii silminnäkijöitä: ”Ulkomaalaiset lavastivat kolarini Itä-Helsingissä”

Mies turvautui someen silminnäkijöitä kalastellakseen.

18.01.2018

Eilen seitsemän jälkeen illalla Itä-Helsingissä, Vuotien ja Pohjavedenportin risteyksessä sattui kummia.

Suomalaismies väittää nyt julkisessa päivityksessään joutuneensa oudon kolarilavastuksen uhriksi ja etsii silminnäkijöitä.

-Olin kääntymässä Pohjavedenportilta Vuotielle keskustan suuntaan kevytkuorma-autolla ja jouduinkin pysähtymään keskilevennykselle odottamaan keskustaan meneviä autoja. Autoni perä jäi osittain Vuosaareen menevän kaistan päälle ja vähän ajan päästä alkoi torvi soida. Koska Vuosaareenkin päin menee kaksi kaistaa, olisi pikku koukkauksella päässyt minusta ohi, joten avasin oven ja kysyin mikä hätänä. Tähän ulkomaalaistaustainen mies, joka oli kanssa avannut oven, huuteli jotain, ja hänen kaverinsa piteli häntä kiinni, ettei tulisi kimppuun. Tässä vaiheessa laitoin oven kiinni.

Lopulta mies oli ajanut kuorma-autoa päin ja soittanut poliisit. Poliisille mies kuulemma väitti kuorma-auton tulleen eteen ja tehneensä hätäjarrutuksen, mutta osui silti.

-Olen tapauksessa aika heikoilla kun heitä oli kaksi ja molemmat valehtelivat. Mutta koska tapausta ennen olimme huudelleet toisillemme jo jonkin aikaa ja mies oli soitellut useamman kerran torvea, niin uskoisin jonkun näkevän tapauksen kerrostaloista tai pihalta. Myös jos ohiajavat autot muistavat tilanteen, jossa olimme risteyksessä paikallaan mutta erillään auttaisi, koska poliisien saapuessa automme oli yhdessä.

Lisää luettavaa