Minttu Kaulanen laukoo missiskandaalista suorat sanat

Toimi kolme vuotta sitten itse tuomarina.

14.07.2021

Kaksi syksyn Miss Suomi All Stars -kisan finalistia Nicole Söderström ja Katariina Juselius ovat päättäneet jättää leikin kesken. Söderström on syyttänyt missiorganisaatiota muun muassa toisten kilpailijoiden suosimisesta.

Söderströmin mukaan organisaatiossa valittiin ennakkosuosikit, eikä muilla kilpailijoilla ole ollut tämän jälkeen mahdollisuutta edetä kilpailussa.

Missituomarina vuonna 2018 toiminut toimitusjohtaja Minttu ”Michele” Kaulanen on nyt astunut julkisuuteen Instagram-storiesissaan. Hän haluaa heittää lusikkansa soppaan ja toteaa:

-Minua rupesi ärsyttämään suunnattoman paljon semmoinen paskanpuhuminen.  Olin itse missituomarina kun Alina Voronkova voitti, ja hän voitti puhtaasti sen takia, että hän osasi brändätä bisnestyyppisesti itsensä, Minttu toteaa.

-Siinä organisaatiossa ei ole kyllä ollut mitään maksettua! Ja mikä mua vituttaa tuossa kohussa, niin tuossa lynkataan ihmisten toimeentulo ja yritystoiminta.  Mua sylettää, mua sylettää niin paljon. Siinä kohtaa kun pistät syyt täysin muitten niskoille, tai että siinä on jotain vilunkipeliä, ja sä toisten kunniaa loukkaat, niin se on väärin.

Minttu toteaa lakoniseksi lopuksi, että tuleehan siinä 15 minuutin julkisuus hankittua.

Lisää luettavaa