Miss Suomi -skandaali: Nyt suuttui ex-missimamma!

17.01.2012

Paraikaa käynnissä oleva Miss Suomi -kisakiertue on ehtinyt kuumentaa kriitikkojen tunteita, kun MTV3 ja Iltalehti uutisoivat yleisön sikailleen missien edessä Tivoli-yökerhossa Vantaalla. Missikandidaattien hameiden alle oli vilkuiltu, ja osa ördäilijöistä jopa makasi esiintymislavalla.

Uusi Miss Suomi -emo Sunneva Kantola on kehunut nostavansa missikisat uuteen kukoistukseensa – nyt haetaan glamouria. Hunks-tanssiryhmän tuominen missien yhteistyökumppaniksi ja paluu yökerhoihin päihtyneiden asiakkaiden tirkisteltäväksi eivät kuitenkaan ole olleet kaikkien mieleen.

Como tavoitti valtakunnan todellisen missimamman eli Marjo Sjöroosin kommentoimaan Miss Suomi –kilvan tämänhetkistä tilaa. Uusi missihän kruunataan tuota pikaa.

-Vedin 13 vuotta Miss Suomi -kiertuetta ja sain tarpeekseni huomattuani, ettei se kiinnostanut enää kovinkaan paljon yleisöä. Missifinalistit esiintyvät jo alusvaatekuvissa iltapäivälehdissä, heitä tuodaan enemmän esiin seksikkyyden kautta. He ovat nyt myös Hunks-ryhmän kanssa kiertueella. Tästä kaikesta on glamour kaukana, ainakin siten, miten minä sen ymmärrän, Sjöroos jyrähtää.

Hänen mielestään nykysuuntaus ei tuo kisalle arvostusta.

-Yökerhoissa alusasushow pitäisi ehdottomasti kieltää! Se alentaa naisen arvoa. Voi, voi, mihin ollaan menossa! Sjöroos harmittelee.

-Totean uudelle järjestäjälle, ettei ole ollut hyvä ottaa mukaan näitä Hunks-poikia, ainakaan samalle lavalle esiintymään. Miss Suomen imago kärsii tästä.

Kuvassa vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi.

Lisää luettavaa