Missä on Pirjo? Soita heti 112

Poliisi etsii.

17.05.2024

Poliisi kertoo Sastamalan Suodenniemellä 15.5. kadonneesta 77-vuotiaasta Pirjo Hakalasta. Häntä on etsitty laajasti eri puolilta Suodenniemen aluetta esimerkiksi vapaaehtoisen pelastuspalvelun voimin, mutta häntä ei ole toistaiseksi löydetty.

Hakala huomattiin kadonneeksi keskiviikkona illalla, kun omaiset eivät saaneet häneen yhteyttä. Hän oli poistunut keskiviikon aikana kotoaan todennäköisesti kävellen, mutta on mahdollista, että hän on myöhemmin pyytänyt autoilijoilta autokyytiä. Hän on fyysisesti toimintakykyinen ja liikkunut itsenäisesti paikallisesti laajallakin alueella, mutta ei välttämättä itse tiedä omaa sijaintiaan.

Suodenniemen alueella on keskiviikkoyöstä eiliseen iltapäivään saakka tehty poliisin johdolla kohdetarkastuksia ja maastoetsintöjä, mutta tuloksetta.

Hakalalla oli kadotessa yllään mustat suorat housut, vaalea fleecetakki, jalassa tummansiniset crocsit ja mukana musta pieni käsilaukku.

Poliisi pyytää vihjeitä ja havaintoja kadonneesta Sastamalan poliisin tutkintayksikön numeroon 0295415027 tai sähköpostiin tutkinta.sastamala.sisa-suomi at poliisi.fi. Mikäli henkilö tavataan, pyydetään ottamaan yhteyttä hätänumeroon 112.

Kuva kadonneesta

Lisää luettavaa