Mitä ihmettä: suosikkiyhtye teki kappaleen JYP-jääkiekkojoukkueelle!

Oliver teki JYPille biisin.

Jyväskylässä nykyään vaikuttava pop-rock -yhtye Oliver solmi alkuvuodesta yhteistyösopimuksen jääkiekkojoukkue JYPin kanssa. Bändin viime syksynä julkaisema Väistäkää-kappale on soinut JYPin kotipeleissä koko alkuvuoden ajan ja nyt kappaleeseen on valmistunut musiikkivideo, joka siivittää JYPiä kohti kevään pudotuspelejä vaikean viime kauden jälkeen.

”Koko JYP-yhteistyö on mulle aivan älyttömän kuuma juttu. Fanitan joukkuetta todella paljon ja jotenkin tämä tän kauden tarina sopii tähän Väistäkää-henkeen täydellisesti. Me kuvattiin JYPin kotihallissa tätä videota ja olihan se nyt ihan mahtavaa olla siellä jäällä, katsoa ja kuulla, kun takana liigapelaajat luistelee ja vetelee maaliin kiekkoja”, Oliverin laulaja-kitaristi Jari Väyliö kommentoi ja jatkaa:

”Videolla me haluttiin näyttää se yhdessä tekemisen voima ja henki, joka joukkueesta ja toisaalta myös meidän bändistä huokuu. Yksin ei moneenkaan asiaan pystytä, mutta yhdessä ihan mihin vaan. Tämä on tärkeä teema ja statementti oikeastaan kaikilla elämän osa-alueilla.”

Katso video alta.