Mitä! Laulava missi! Maki Kolehmainen hehkuttaa levytyssopimuksen kirjoittanutta suojattiaan!

Katariina Juselius on kohta levystara.

04.01.2024

Miss Suomi -kilpailusta tunnetuksi tullut somevaikuttaja ja podcast-juontaja Katariina Juselius on solminut kaikessa hiljaisuudessa levytyssopimuksen Maki Kolehmaisen johtaman Helsinkirecords-levy-yhtiön kanssa. Katariina julkaisee debyyttisinglensä vielä tämän kuun aikana.

-Ryhdyin käymään pari vuotta sitten laulutunneilla kehittääkseni ääntäni silkasta mielenkiinnosta musiikkiin. Olen soittanut pienenä rumpuja, mutta harrastus jäi silloin kilpaurheilun takia. Ura laulajana ei todellakaan ollut tavoitteeni, se oli lähinnä pikku-Katariinan täysin saavuttamattomissa oleva unelma. Olen pikkuisesta saakka laulanut, kirjoitellut omia sanoituksia ja harjoitellut Britney Spearsin tanssikoreografioita nauhalta, mutta en todellakaan uskonut julkaisevani musaa, Juselius kertoo.

Aikakone-yhtyeestäkin tutulla tuottajavelho Maki Kolehmaisella on selkeä näkemys Katariina Juseliuksesta:

-Olen yllättynyt, kuinka valmis artisti Katariina on, vaikka hänen uransa on vasta hyvin aluillaan. Lahjakkuus on löytynyt. Katariina on itse sanoittanut Antton Ruususen kanssa säveltämäni kappaleet ja luvassa on vauhdikasta pop-musaa, josta ei yllätyksiä puutu, Maki kertoo.

Lisää luettavaa