MTV: Rattijuoppoudesta kärynnyt ”romutransu” Markus Kuotesaho arvostelee poliisia – selitykset vaihtuivat

Markus Kuotesaho piikittelee poliisia.

25.09.2020

Romutransuna Ylen ja Seiskan nettivideoilta tutuksi tullut Markus Kuotesaho kärysi kesäkuussa ratista ja tuomittiin hiljattain Oulun käräjäoikeudessa 45 päivän ehdolliseen vankeuteen. Hän sai myös 20 päiväsakkoa, joka tietää alimmassa kategoriassa 120 euroa. Veressä oli 1,7 promillea.

Mies kertoi Seiskalle tuoreeltaan mistä oli kyse ja myönsi ajelleensa elämänsä ensimmäisen ja viimeisen kerran kännissä:

-Eväät olivat loppuneet, niin lähdin hiukopalaa hakemaan. Makkaraa ja maitoa olisin hakenut, mutta poliisi nappasi minut. Ikinä en ole kännissä ajanut autoa, ja sen ainoan kerran kun ajoin, niin heti jäin kiinni. Tämä kyllä opetti kerrasta, enkä enää ikinä tule kännissä ajamaan, Markus vakuutti.

Nyt tarina on muuttunut. Maikkarille mies kertoi tänään:

– Olin kävelemässä kohti autoa kun poliisit tulivat.

Hänen oli kuulemma tarkoitus vain nukkua kuorma-auton perällä.

Hän piikittelee poliisin toimintaa Maikkarin jutussa:

– Minulla on silmänpainetauti ja tippoja pitää laittaa tietyin väliajoin. Yritin poliisilaitoksella konsultoida, että saisit silmätipat.

– Minulle on terveyskeskuksesta sanottu, että lääke pitää laittaa aamuin ja illoin, se ei saa venyä. Miten se sääntö voi muuttua, kun viedään putkaan? Eihän se silmänpainetauti ja lääkkeet tiedä, että ollaan putkassa.

Mieheltä ilmestyy pian elämäkertakirja.

Markus muistetaan muun muassa ratkiriemukkaasta Markus vastaan kansa -sarjasta, joka löytyy edelleen Yle Areenasta (kuvakaappaus).

Lisää luettavaa