Muistatko vielä tätä kaamean kohtalon kärsinyttä ranskalaista maailman isorintaisinta pornotähteä 80-luvulta? K18-kuvia

Vuonna 1963 syntynyt Lolo Ferrari oli oikealta nimeltään Eve Valois.

Vain 17-vuotiaana hän avioitui itseään 22 vuotta vanhemman Eric Vignen kanssa. Aviomiehensä painostuksesta Lolo hakeutui lukuisiin leikkauksiin, joissa hänen kasvojaan operoitiin ja rintoihin asetettiin jättimäiset silikoni-implantit.

Häntä leikeltiin yhteensä 22 kertaa, jolla hän pääsi Guinnessin ennätysten kirjaan. Guinnessin ennätysten kirjan mukaan hänen rintansa painoivat 2,8 kilogrammaa kappale ja ympärysmittaa oli 180 senttiä.

5. maaliskuuta vuonna 2000 hänet löydettiin kuolleena kotoaan Grassen kaupungissa Ranskan Rivieralla. Hänen kuolemastaan syntyi valtaisa kohu, sillä ensimmäisen ruumiinavauksen mukaan hän oli todennäköisesti ottanut yliannoksen lääkkeitä. Äidin vaatimassa toisessa ruumiinavauksessa oli kuitenkin viitteitä tukehtumiskuolemasta, jonka seurauksena hänen miehensä Eric Vigne pidätettiin epäiltynä Lolon murhasta.

Vigne oli yli vuoden vangittuna, kunnes hänet lopulta vapautettiin. On vieläkin epäselvää, kuoliko Lolo oman käden kautta vai oliko hänen aviomiehellään tekemistä asian kanssa.

ferrari ferlolo

lolo

Aiheet: