Muistatko vielä tätä Vain elämää -tähteä? Tältä hän näyttää nykyään

Kyllä, Ile se on!

16.05.2024

Yli 40-vuotisen uran tehneen Neljä Ruusua -yhtyeen solistina tunnettu Ilkka Alanko tekee paluun soolomateriaalin pariin yli 10 vuoden tauon jälkeen huomenna julkaistavalla singlellä On. Alanko osallistui Vain elämää -sarjan toiselle tuotantokaudelle.

Neljä Ruusua sai juuri päätökseen menestyksekkään Akustinen unelma -kiertueen, jolle myytiin yli 10 000 lippua.

”Mulle Neljä Ruusua on maailman hienoin bändi, ja tulee aina sitä olemaan. Siihen kuuluu lisäkseni kolme mahtavaa persoonaa, ja kaikilla meillä on myöskin oma elämämme. Pidettiin viime vuosi miltei kokonaan taukoa jaksaaksemme innostua toiminnastamme vastaisuudessa, ja se kannatti. Takana on uskomaton akustinen rundi. Olen tehnyt vuosien saatossa koko ajan myöskin omaa musiikkia ’pöytälaatikkoon’. Viime vuonna oli aikaa puuhastella ja antaa tulla. Annoin ja tuli. Tein biisejä paljon, tuli innostavia, ja nyt minulla on mahdollisuus julkaista jotain!”, Ilkka Alanko kertoo ja jatkaa:

”Sen verran elämänkokemusta On jo karttunut, että sentään jotain olen saattanut oivaltaa. Yksi ehdottomasti tärkeimmistä On se, että mitä rehellisempi, sitä parempi. Myös kohteliaisuutta ja diplomatiaa On pitänyt opetella, mutta se onkin täysin eri asia. On hyvä olla kun tietää, ettei kuseta ketään. On vaan se mikä On, ja tekee vaan sen mihin pystyy. Ja uskoo hyvään. Kun On puhdas omatunto, On ihmisen hyvä olla. Aamen”, Alanko kuvailee.

Lisää luettavaa