Näin hiljainen nörttikin saa naisen, vinkit!

Neuvoja kaivataan asap.

04.11.2019

Alan mies, Mieshoro, eli seksiaiheista bloggaava bloggari toteaa, että jengi länkyttää turhaan sitä, ettei naista löydä elämäänsä.

-Kyllä naisia löytää. Mä annan tässä nyt muutamia vihjeitä, joista hyötyy vaikka olisi millainen hiljainen nörttimies, hän lupaa blogissaan. Näin hän neuvoskelee:

Epätoivo näkyy kilometrin päähän. Sisäistä se että naisia on enemmän kuin miehiä ja ellei tavoitteenasi ole kylän kaunein ja himotuin kaunotar, niin sinullekin taatusti, ihan varmasti, löytyy joku. Ellei tänään niin huomenna. Vapauttavaa, eikö totta?

Tanssilattialle! Siellä erotut! Paskat tanssitaidosta, kunhan saat vain olla hänen kanssaan sinä iltana. Ja voitte vaihtaa sitten tietoja. Älä kuitenkaan yritä iskeä niin että ujuttaudut salaa vierelle tanssimaan. Tanssimaan pyydetään! Älä masennu pakeista, ei meinaa mitään.

Pukeudu fiksusti. Naiset eivät yleensä voi vastustaa miestä joka on huolitellut itsensä. Se että käy parturissa ja pyytää parturia leikkaamaan vähän muodikkaamman tukan ei tee sinusta sateenkaarimiestä.

Loput vinkit voit lukea blogipostauksesta, täältä. Blogia on luettu tähän mennessä ”vain” 600 000 kertaa.

Lisää luettavaa