Nanna Karalahti julkaisi kuvakollaasin – herra mun jee miten timmissä kunnossa kaikki aina pyllyä myöten!

Nanna mainosti kuvalla.

Nanna Karalahti mainosti Instagram-sivuillaan herotreeni-treeniohjelmaa, jonka hän lupaa olevan ”kevään hauskin, erilaisin ja monipuolisin valmennus”.

Siihen emme ota kantaa, mutta ainakin Nannan mainoksen oheen laittaman kuvakollaasin perusteilla treeniohjelmat toimivat: on muuten treeniohjelman vetäjät ja kuvien mallit timmissä kunnossa, huh huh!

Katso kuva alta.

Nyt se on täällä! Kevään hauskin, erilaisin ja monipuolisin valmennus, HERO SPECIAL! 🌟🌟🌟 2 viikon pituinen erikoisvalmennus, jossa pääset testaamaan kaikkien Heron valmennusten treenejä, sekä saat maistiaisen Heron herkullisesta ruokavaliosta!💪🥑🍓 Lisäksi kaikki Hero Specialin asiakkaat saavat huikeat erikoisalennukset seuraavaan starttiin, joka on 30.4! Tätä ei kannatta missata! 🔸️ Startti 16.4 🔸️ Kesto 2 viikkoa 🔸️ Hinta VAIN 20€ Valmennus myynnissä NYT osoitteessa herotreeni.fi 👌😘 Luvassa muun muassa @lottaharala juoksutreeni, @oonakofficial keskivartalo/taitotreeni @steffit kova crossfit-treeni + parin kanssa tehtävä treeni, mun kolme erilaista treeniä, @riinalush tanssitreeni, @mallulaineyoga joogaa yms. Vähän liian halvalla menee mutta ei ole myynnissä kuin tämän viikon 😘🙌 Nyt saat jo heti materiaalia miten valmistaudut kahden viikon valmennukseen ☀️👌 Sinne vaan ryhmän mukaan äkkiä!

Henkilön Nanna Karalahti 💛 (@nanna.koo) jakama julkaisu

Aiheet: