Niko Saarinen julkaisi kuvan vessanpytyltä – huomio kiinnittyy tiettyyn asiaan

Oho!

24.06.2023

Niko Saarinen muistetaan värikkäästä BB-taustastaan, mutta nykyisin hänestä voidaan käyttää muutakin nimitystä kuin BB-Niko. Mies on palkittu radiojuontaja, ja vaikka kiitospuhe radiogaalassa sisälsikin ei-juuri-mitään jos siitä poisti kirosanat, niin onhan mies kannuksensa viihdemaailmassa ansainnut.

Ja kun Nikoa katsoo, niin eihän kukaan uskoisi, että hän on pian nelikymppinen. Ei, ei ja ei.

Nyt Niko on julkaissut hassun hauskan kuvan, jossa hän istuu housut kintussa bajamajassa. Mies on ollut houstaamassa Raumanmeren juhannusta, joten vessakuvan ymmärtää. Posliinia alkaa kuitenkin pian jo kaivata, Niko vinkkaa.

-Siitä tietää et Suomen kesä on alkanut ku löytää itsensä bajamasta kuselta, Niko lausuu. Ja tämähän on hämmentävä lausunto.

Hänhän istuu! Siis mitä! Pissaako Niko istualtaan!

Se voi olla vielä miehisissä piireissä jonkin verran yllättävää, mutta ei niin kovin hassua kuitenkaan. Leidenin yliopistossa Alankomaissa on nimittäin tehty tutkimus, josta selvisi, että miehet, joilla oli vanhenemisen myötä eturauhasen hyvänlaatuisen liikakasvun pissausoireita, hyötyivät istualtaan pissaamisesta. Istuma-asennon ansiosta he pystyivät virtsaamaan enemmän, nopeammin ja tehokkaammin kuin seisten.

On siis hyvä opetella pisuttelemaan istualtaan. Tiedä vaikka taitoa tarvitsisi myöhempinä vuosikymmeninä.

 

Lisää luettavaa