No huh huh! Näin tuottavaa esiintyminen on Sami Kuroselle, firman ensimmäiset luvut julki

Nyt on kannattavaa.

04.06.2021

Sami Kuronen tunnetaan radiotoimittajana, mutta myös tv-juontajana. Hän on juontanut paitsi teiniäidistä kertovaa sarjaa myös Temptation Island Suomea eli TISsiä.

Vuonna 2019 Sami pukasi pystyyn osakeyhtiön. Se kannatti. Ensimmäinen Kurosen Grilli Oy:n tilinpäätös on valmistunut, ja Como sai sen haltuunsa. Tilikausi oli poikkeuksellisesti 14 kuukauden mittainen.

Hyvin menee. Liikevaihdoksi Sami nakutti kasaan peräti 330 000 euroa, mikä on yhden miehen puljulle huikea saavutus.  Voittoa yrityksestä jäi verojen jälkeen 175 000 euroa.

Nyt tulee huomioida, että tuo 175 000 euroa on raakaa rahaa, ja sitä ennen Sami on jo maksanut firmasta palkan itselleen.  Henkilöstökulut (Samin palkkaus) kustansi firmalle 63 000 euroa.

Rahaa firman tilillä on siis mukavasti, voittosumma kokonaisuudessaan, ja yritys on lähes velaton. Velkoja oli parinkymmenen tuhannen kantturoissa.

Samin yrityksen liikevoittoprosentti on reippaasti yli 60. Se on hämmentävä. Pitää muistaa, että yritysmaailmassa jo 10 prosenttia olisi hyvä.

Lisää luettavaa