Nyt puhuu kaksi ahdistelusyytettä saanut Hirviniemi!

Hirviniemi Nelosen Kuplassa.

Syyttäjä on nostanut syytteet näyttelijä Aku Hirviniemeä vastaan kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta.

Nyt Aku Hirviniemi on kommentoinut syytteitä. Hän ei katso syyllistyneensä mihinkään moitittavaan.

-Tuomioistuimeen on etenemässä käsiteltäväksi asia, jossa minun väitetään eräänä iltana käyttäytyneen seksuaalisesti ahdistelevasti kodissani olleissa juhlissa. Totean, että tuomitsen jyrkästi kaikenlaisen ahdistelun enkä hyväksy seksuaalista ahdistelua itseltäni enkä muilta. Esillä olevassa tapauksessa olen kiistänyt syytteet, koska näkemykseni mukaan seksuaalista ahdistelua ei ole tapahtunut. Käsitykseni mukaan kukaan muu kuin syyttäjä ei ole katsonut, että asia tulisi viedä tuomioistuimeen käsiteltäväksi. Olen pahoillani asianomistajien, perheeni ja yhteistyökumppaneideni puolesta, että syyttäjä päätti viedä asian tuomioistuimeen käsiteltäväksi, Aku lausuu ja jatkaa:

-Jos tuomioistuin katsoisi minun ylittäneen rajoja, jotka loukkaavat kenenkään itsemääräämisoikeutta siten, että ne täyttävät rikoksen tunnusmerkistön, kannan asiasta luonnollisesti täyden vastuun. Jälkeenpäin kyseisen illan tapahtumia arvioidessani ymmärrän, että käytökseeni voi kohdistua moitteita. En kuitenkaan katso, että toimintani kyseisissä tilanteissa olisi ollut luonteeltaan seksuaalista tai ahdistelevaa.

Enempää Hirviniemi ei halua eikä voikaan asiasta käsittelyn tässä vaiheessa lausua. Asiaa käsitellään Hyvinkään käräjäoikeudessa myöhemmin.

Aiheet: