Ökyasuntoauto, jollaista et ole koskaan, siis koskaan, nähnyt!

Karavaanari, karavaanari on rahan kaveri. Ainakin tällä kertaa.

10.11.2017

Karavaanareiden innostuksen ihmetteleminen on jokakesäinen päivittelyn aihe. Asialle vihkiytymättömät jaksavat ihmetellä, miksi jotkut haluavat viettää lomansa pienessä kopperossa. Puhumattakaan hankalasta vessassa käymisestä ja epävarmasta televisiokanavien näkymisestä.

Saksalainen Volkner Mobil valmistaa kuitenkin sellaisia asuntoautoja, että ne saavat paatuneemmankin karavaarikyseenalaistajan leuat loksahtamaan auki.

Autofirman uusin luksusauto Performance S on yli kaksitoista metriä pitkä. Ja joka metri on käytetty paitsi tehokkaasti hyödyksi, niin viimeisen päälle hyvällä maulla. Jotkut sanovat, että on kuin asuisi viiden tähden hotellissa ikään. Nahkasohvat ja kaikki mahdolliset tekniset vempeleet ovat tällaisessa ökyautossa tietenkin itsestäänselvyys.

Yllätysmomentti, joka saa tavallisen pulliaisen kateuskäyrän lopulliseen maksimimittaansa, löytyy auton alta. Siellä kun pystyy kätevästi kuljettamaan kauppakassiaan mukanaan.

Eli ihminen on vasta todella rikas, kun hän pystyy kuskaamaan vaikka Ferrariaan toisen autonsa sisällä. Ja kaikki tämä vain hintaan 1,5 miljoonaa euroa. Hinta sisältää arvonlisäveron, mutta ei Ferraria. PS. Kuvassa ökybemari.

Lisää luettavaa