Onko tässä kaikkien aikojen pelottavin peli? Video ei heikkohermoisille!

Pelottavalta näyttää!

24.01.2021

Yli sata miljoonaa peliä myynyt Resident Evil -pelisarja juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista uraansa. Sitä juhlitaan sekä ilmaisella moninpelillä että uudella Resident Evil -pelillä. Pelisarjan kahdeksas luku Resident Evil Village -pelin vallatessa pelikoneet kevään aikana.

Resident Evil Village jatkaa Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumista Ethan Wintersin tarinalla pahaenteisessä kyläympäristössä. Luvassa on pelisarjalle ominaista sykettä kohottavaa ja hiuksia nostattavaa selviytymiskauhua sekä jännittäviä toimintaosuuksia. Uusi esittelymateriaali näyttää huikeaa peligrafiikkaa ja pelattavuutta sekä äärimmäisen yksityiskohtaisia ja tunnelmallisia peliympäristöjä.

Resident Evil Village julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 7. toukokuuta 2021. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla.

Katso videota alta.

Lisää luettavaa