Parikymppinen suomalaistyttö on seksiaddikti – tuli kuvillaan julkisuuteen: ”Tällainen on unelmieni k***ä!”

Jo viime vuodesta saakka mielenkiintoista blogiaan kirjoittanut parikymppinen seksiaddikti on saanut kovan yleisön: lähes puoli miljoonaa lukijaa.

04.10.2017

Neitokainen kirjoittaa olevansa tavallinen parikymppinen suomalaistyttö, joka kuitenkin on siinä mielessä erilainen, että hänellä on seksiaddiktio. Tämän aihealueen ympäriltä hän on nyt kirjoittanut blogia vuodesta 2016, kymmeniä eri postauksia.

Neitokainen on myös rohkeasti julkaissut itsestään kuvia. Aivan täysin naama ei näy, mutta kyllähän tytteli näistä ainakin lähipiirissä selvästi tunnistetaan.

Viimeisin bloggaus käsittelee ”unelmien kyrpää”. Seksiaddiktin päiväkirjassa nuori nainen kirjoittaa näin:

-Minulle hyvään seksiin vaaditaan paljon enemmän kuin vain se iso kalu. Se millainen henkilö on ihmisenä, sillä on se isoin merkitys seksin nautinnollisuuden suhteen, ei niinkään sillä kalun koolla. Miehessä pitää olla jotain joka saa sukat pyörimään jaloissa, parikymppinen toteaa viisaasti ja jatkaa:

-Kun kysytte kuitenkin että ’minkä kokoinen se unelmieni kalu nyt sitten on?’. Okei, 18-20 cm pitkä ja paksuutta sopivassa suhteessa, mutta se mikä tekee kalusta äärimmäinen kiihottavan on juurikin se ulkonäkö, kunnolla kovaksi turpoava kyrpä, suonikas varsi ja päässä pullea terska… Voisiko tätä paremmin enää kuvata sanoin? Okei voi, karvoitus poissa eli posliini, se korostaa vielä sitä kyrvän maskuliinisuutta.

Nainen toteaa, että ylipäänsäkin miehet potevat liikaa stressiä omasta kalustaan.

Lue blogia ja katso naisen kuvat TÄSTÄ

Lisää luettavaa