Pelle sai lapset kauhun valtaan Vantaalla

Pelotteli koululaisia.

05.10.2017

Asiasta ei ole uutisoitu virallisesti, mutta tapahtumasta liikkuu tietoa vantaalaisessa keskusteluryhmässä sosiaalisessa mediassa.

-Joku urpo pelle (pelleasuinen) on pelotellut, uhkaillut (puukon kanssa) ja säikytellyt Viertolan koulun oppilaita kotimatkallaan tänään 4.10 iltapäivällä. Joten informoikaa ja ohjeistakaa lapsianne kertomaan aikuiselle ja omalle vanhemmalle, ilmoittamaan myös poliisille. Soittakaa poliisille jos tämmöistä tapahtuu ja näkyy! ryhmässä kehotetaan.

Jotkut keskustelijoista ovat aikeissa lähteä partioimaan yksin, yhdessä ja koiriensa kanssa turvatakseen lastensa koulutiet:

-Jenkeissä sentään pellet säikytteli aikuisia ihmisiä ja saivat myös joiltain hyvin selkäänsä! Mikä ois ihan oikein näistä jokaiselle! Mut nää Suomen luuserit selkärangattomat vellihousupellet ei uskalla saikytellä kuin pikkulapsia!! Pistää pikkasen vihaksi. Aikuiset/isot ihmiset kehtaakin romuttaa lasten turvallisuudentunteen niin etteivät uskalla kouluun enää ilman aikuista mennä! toruu muuan keskustelija.

Asiasta on keskusteluryhmässä esiintyvien vanhempien mukaan tehty rikosilmoitus koulun rehtorin toimesta. Rehtori on myös ohjeistanut lapsia soittamaan vanhemmille jos pelleä vielä näkyy. Muuan keskustelija tosin huomauttaa, että lapsen tulisi soittaa paikannussovellus päällä hätäkeskukseen eikä vanhemmille.

Lisää luettavaa