Petri Nygårdin firman liikevaihto on enää kolmasosa huippuvuosista, näin siinä kävi!

Petri Nygård tuli, nousi ja laski. Niinkin sen voi sanoa. Mutta toisaalta joku voi sanoa, että mies vaan väsyi tekemään sitä mitä teki, muutti vähän tyyliä ja tässä on tulos. Vai muuttiko hän sittenkään tyyliään?

Jonkun mielestä se kyllä pehmeni. Mutta mistäpä me lopulta tiedämme mistä on kysymys, vai onko mistään. Mutta se on selvää, että firman, Reenivirma Oy, luvut puhuvat kalsaa kieltään. Nousun vuodet ovat takana.

Kun Petri Laurilan firma tahkosi vielä vuonna 2012 huimat 534 000 euroa liikevaihtoa, nousu oli edessä. Seuraavana vuonna kassaan kilisi peräti 570 000 euroa. Tämän jälkeen pudotus on ollut jyrkkää. Liikevaihto on tippunut joka vuosi lähes puolella. Ensin se tippui 47 prosenttia ja sitten 40 prosenttia. Luvut olivat 302 000 ja viimeisimpänä 182 000 euroa.

Kovin kannattavaa toiminta ei ole suurista liikevaihdoista huolimatta ollut – ei ainakaan niin että rahaa olisi saatu kerrytettyä tileille makaamaan. Ne on pantu laitteisiin ja investointeihin. Tulos on ollut viime vuodet tappiollinen 10-20 000 euron verran.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut