Poliisi kaipaa tietoja ”elokuvatyyppiseen” murtoon liittyen Joensuussa – pienikin havainto on tärkeä!

Prisman kultaliikemurto.

02.12.2022

Joensuun Prismassa sijaitsevaan kultaliikkeeseen murtauduttiin lauantain ja sunnuntain välisenä aamuyönä 13.11.2022. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja pyytää havaintoja asiasta.

Poliisille ilmoitettiin sunnuntaina 13.11.2022 hieman ennen kello kolme aamuyöllä, että Timanttisten kultaliikkeeseen Joensuun Prismassa on murtauduttu.

Tapahtumapaikalla tehdyn tutkinnan perusteella kaksi tummiin pukeutunutta miestä oli mennyt Prisman rakennukseen sisälle ”elokuvatyyliin” katon kautta. Sisälle päästyään miehet murtautuivat rakennuksen sisällä olleeseen kultaliikkeeseen ja anastivat sieltä huomattavan määrän arvo-omaisuutta. Tekijät pakenivat paikata rikkomalla oven.

Poliisi pyytää edelleen havaintoja tekoon liittyen Joensuun Prisman alueelta. Poliisi kaipaa havaintoja ennen kaikkea tekoyöltä 13.11.2022, mutta myös tekoa edeltäviltä öiltä. Poliisia kiinnostaa havainnot sekä alueella liikkuneista henkilöistä että ajoneuvoista.

Jokainen yksittäinen havainto voi olla tärkeä asian selviämisen kannalta, Itä-Suomen poliisi korostaa.

Kaikki havainnot ja tiedot voi ilmoittaa joko sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, rikostutkijalle numeroon 029 545 6318 tai virka-aikana poliisipäivystykseen numeroon 0295 415 455.

Lisää luettavaa