Poliisi kertoi lisätietoja Turun uhkailutapauksesta Aninkaistenkadulla

Tapausta tutkitaan, mutta miestä ei ole vielä päästy kuulemaan.

Poliisi sai eilen neljän aikaan tiedon miehestä, joka rikkoi ikkunoita Turussa Aninkaistenkadulla ja uhkasi ihmisiä teräaseella.

Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen Yliopistonkadulta. Miehellä oli teräase eikä hän totellut, joten poliisi veti aseen esiin.

Mies luopui teräaseesta poliisin käskytyksestä. Hän niskoitteli ja vastusteli kuitenkin niin, että häntä jouduttiin kaasuttamaan.

Ennen kiinnijäämistään mies ehti rikkoa ainakin kahden ravintolan ikkunoita ja uhkaili teräaseella.

Lounais-Suomen poliisilaitos on kertonut nyt tapahtumaan liittyen lisätietoa. Poliisi jatkaa tutkintaa nimikkeillä tapon yritys, virkamiehen vastustaminen, laiton uhkaus ja vahingonteko.

Kukaan ei loukkaantunut episodissa. Epäilty itse sai lieviä vammoja ilmeisesti ikkunan rikkomisen seurauksena.

Poliisi ei vielä tutkinnallisista syistä paljasta asiasta enempää. Poliisi pyytää henkilöitä, joilla on havaintoja tai kuva- ja videomateriaalia tapahtumista, ja joihin poliisi ei vielä ole ollut yhteydessä, olemaan yhteydessä.

Poliisi kertoo myös, että epäiltyä ei toistaiseksi ole päästy kuulustelemaan. Poliisi tiedottaa asiasta seuraavan kerran, kun uutta tiedotettavaa ilmenee.

Kuulustelun viivästyminen voi johtua monista syistä, joita voivat olla vaikka humala- tai päihtymystila, terveydentila tai esimerkiksi tulkkauspalveluiden järjestäminen.

Aiheet: