Länsisuomalaisen ravintolan portsarilla on iisi kikka tyhjentää ravintola pilkun jälkeen. Tästä voivat ottaa oppia muutkin ravintolat ja portsarit, ellei jo valmiiksi kuulosta tutulta.
-Näinhän se on, että juhlatuulella ihmiset kadottavat ajantajunsa. Kun pilkku on tullut, valot sytytetään ravintolaan ja musiikki sammutetaan. Ihmisille annetaan aikaa vartin verran juoda juomiaan, sitten heitä aletaan pyytää siirtymään ulos. Varsinkin ne, joilla ei enää ole juomia, saavat jo alkaa hipsiä ulospäin, portsari selvittää Comolle. Hän ei halua nimeään julkisuuteen.
-Lain mukaan ravintolan on oltava kaikista paitsi henkilökunnasta tyhjä valomerkin jälkeen, kun kello tulee tasan. Näin myös menetellään. Kun sitkeimmät istuvat vielä pöydissä ja heitä on pari kertaa pyydetty ja sitten käsketty poistumaan, luotan viimeisimpään kikkaan.
Ja se on?
-Ravintolasta sammutetaan valot.
Tässä vaiheessa porukka tajuaa oikeasti, että nyt on pakko lähteä. Poke taluttelee ihmisiä hätäpoistumisvaloja kohti narikan suuntaan.
-Ei näitä sitkeimpiä jääriä yleensä ole paria kolmea enempää per ilta. Mutta tämä kikka toimii aina.