Putous-hahmot arvostelussa – hän korjaa potin!

Putous 2018 alkoi. Itse asiassa Putous alkoi jo toistamiseen tänä vuonna.

Putouksen 9. tuotantokausi alkoi tammikuussa. Nyt lokakuussa alkoi 10. kausi. Kiirettä pitää rahastaa tällä suosikkiformaatilla, sano.

Mutta se siitä. Kansa tykkää. Ensimmäisellä jaksolla oli alun 900 000 katsojaa. Se on ihan perhanan paljon. Joten tehkää 11. kausi heti ensi vuoden alussa.

Tämä ei ole juttumme juoni. Se on se, että nimettömät Comon Putous-asiantuntijat kertovat, kuka tänä vuonna voittaa. Sketsihahmoista siis. Arvioimme tiukkaan sävyyn, ja pisteytimme, hahmot.

Alla hahmot esitysjärjestyksessä, ja kouluarvosana 4-10, sekä arvio.

Afrobotti, 8p, ihan hauskaa ja sujuvaa. Voi mennä pitkälle jos kehittyy.

Make-vauva, 9p, autenttinen vauvaitkuilu ja jokeltelu, jota ryydittää Jekyll&Hydemäinen koviskaksoispersoona. Pilvi Hämäläinen on hyvä kirjoittamaan, joten tästä voi odottaa jopa voittajaa. Lapsihahmot yleensä purevat.

Carjaleena Piiracca, 8p, ei voi sanoa huonoksi, vaikka kansa ei naurakaan. Ihan omanlaistaan, fiksua läppää, ei valitettavasti pääse pitkälle. Jo pelkkä yhdennäköisyys Petäistöön viehättää.

Mimmu. 4p, herranjestas sentään mikä ilmestys. Teinit ja bimbot on nähty, huonolla menestyksellä, paitsi Jossu Näätä takavuosina, mutta siinä naurettiinkin ihan muulle. Miten tämä raivostuttava hahmo voi kasvaa, ei varmaan mitenkään. Ehkä Elena Leeven takavuosien hahmo ”Mitä laitetaan” voittaa tylsyydellään tämänkin. Myötähäpeää.

Pieru, 8p, erittäin mielenkiintoinen. Saa ihmiset nauramaan heti lähtökohdistaan, tragikoomisuus puree, aiheuttaa sääliä ja myötätuntoa. Riippuen läpistä pääsee pitkälle.

Yleis-Sirpa, 7p, sujuvaa, mutta ei ehkä vielä vakuuta ja naurata tarpeeksi. Hahmona tunnistettava. Jäämme odottamaan oman elämänsä marjanpoimijan tulemista.

Taika-Pasi, 8p, jos hän pääsee kehittymään hahmona, voi lupailla hyvääkin. Pitkälle fleguhahmo ei jaksa naurattaa.

Barbi de Voro, 9p, nainen joka kuittaa kaiken kiusaannuttavan naurulla. Airasamulinmainen drag-tyyppinen isoäitihahmo voi päästä todella pitkälle riippuen käsikirjoituksesta. Toistaiseksi näytti aika hyvältä ja naurattikin. Tarpeeksi epäsovinnainen menestyäkseen.

Voittajasuosikkimme: Make-vauva.

 

Aiheet: