Rakastetun suomalaisyhtyeen ura kestänyt jo yli 40 vuotta – uskomaton erikoiskeikka tulossa uskomattomassa paikassa!

Mieltsi keikka tulossa!

17.11.2021

6. päivä elokuuta 2022 Alavuden pesäpallokentällä kuullaan ainutlaatuinen hittikavalkadi kylän omien poikien esittämänä.

Kolmas Nainen -yhtye juhlii pyöreitä nelikymppisiään – tai ainakin melkein, onhan bändin alku aina liukuva käsite. Neljän vuosikymmenen aikana kirjoitetut hittibiisit ovat olleet joka tapauksessa soundtrackina monien fanien elämässä, joten nostalgialla vahvasti latautunut spektaakkeli on taattu.

”Olen suorastaan hämmästynyt, että bändimme on vielä kasassa kaikkien näiden vuosien jälkeen! Ja että vieläkin teemme uutta musiikkia omaksi iloksemme ja ajatuksiemme selvittämiseksi”, laulaja Pauli Hanhiniemi iloitsee ja jatkaa: ”No mutta näin tässä on kuitenkin käynyt, ja sitä sietää kyllä juhlistaa konsertilla kotikylillä Alavudella. Toiveissa ja tavoitteena on kunnon kekkerit, jollaisia ei ihan joka vuosikymmen järjestetä!”

Illan lämmittelijöinä nähdään Juliet Jonesin Sydän sekä brittiläinen Dr. Feelgood.

Liput tulevat myyntiin ensi viikon keskiviikkona 24.11.2021 kello 9.00 Ticketmasterissa ja Tiketissä. Tapahtuman liput alkaen 59 euroa. Tapahtuman ikäraja on K18.

Lisää luettavaa