Raskaita syytöksiä Maisa Torpalle – tämä on Maisan vastareaktio

Maisa Torpan vastaus Seiskan esiintuomiin syytöksiin on pysyä hiljaa ja kommentoimatta.

Eilen ilmestynyt Seiska kertoi pääjuttunaan, että Maisa Torpasta on tehty useita rikosilmoituksia ja että hänen ystäväpiirinsä on kääntynyt Maisaa vastaan.

Eilen myös Ilta-Sanomat oli saanut asiasta omat tietonsa ja myös Iltalehti kirjoitti aiheesta.

Maisasta tehdyt rikosilmoitukset koskevat kunnianloukkauksia ja perättömiä ilmoituksia. Seiska on haastatellut peräti kymmentä eri Maisan lähipiiriin aiemmin kuulunutta henkilöä. Ilta-Sanomat kertoo omassa jutussaan niin ikään, että Maisaa epäillään perättömistä lastensuojeluilmoituksista, joita hän olisi tehtaillut entisistä ystävistään.

Aiheesta kirjoittavat lehdet ovat kysyneet kommenttia Maisalta, mutta hän on vaiennut täysin eikä ole kommentoinut asioita mitenkään. Viimeisin Maisan somepostauksista on peräti neljän viikon takaa. Hän kirjoitti tuolloin:

-Pyydän perheellemme rauhaa ja yksityisyyttä nauttia tavallisesta arjestamme. Toivon kaikille rauhallista joulun odotusta ja keskittykää jokainen teille tärkeisiin asioihin ja ihmisiin! Ps. Laitoin tälläisen womanpower-kuvan tähän, koska mä olen vahva selviytyjä. Pakko olla. Minun perheen takia.

-Ja vielä selvennyksenä heille ketkä eivät suostu tekstiä skarpisti lukemaan, että en ole poistumassa somesta! Nyt pitää ottaa hieman aikaa ja rauhaa ja miettiä mikä on parasta. Aika näyttää!

Maisa myös ihmetteli miksi hänen somepostauksistaan tehdään uutisia. Hänellä on 90 000 seurajaa Instagramissa ja varsin värikäs julkisuusmenneisyys useine yksityiselämää sivuavine haastatteluineen. Media ei vain toimi siten, että sitä voi hallita, jos sinne kertoo yksityisistä asioistaan. Eikä Instagram tänä päivänä poikkea perinteisestä julkisuudesta mitenkään. Päinvastoin: se jos mikä on tämän päivän julkisuutta. Näitä Maisan toki kannattaa taukonsa aikana miettiä.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Maisa Torppa (@maisatorppa) jakama julkaisu

Aiheet: