Rokkarilla asennetta: Kuudesti sairaalassa kahden viikon aikana, leikkauksia, munuaiset pettivät: Ei peru keikkojaan!

Ykköstyypin diabetesta sairastavan Poison-rokkari Bret Michaelsin terveydentila on romahtanut viimeisen kahden viikon aikana. Rokkarin tilanteesta kerrotaan hänen nettisivuillaan.

Michaels on parhaillaan kiertueella bändinsä kanssa. Rankka työputki on vaatinut veronsa, ja hän on joutunut hakeutumaan sairaalaan kuusi kertaa viimeisen kahden viikon aikana. Laulaja on kuitenkin kieltäytynyt perumasta keikkojaan ongelmista huolimatta.

Asiat kärjistyivät, kun hänelle jouduttiin laittamaan kaksi stenttiä eli eräänlaista verkkoputkitukea. Michaels kiirehti taas esiintymään, veti energisen shown ja hyppeli lavalla entiseen malliin. Stenttien vuoksi kroppa ei kestänyt moista rehaamista, ja rokkari joutui lopulta munuaisleikkaukseen. Bändin kitaristi Pete Evick kertoo, että verta oli ollut yltympäri keikkabussia. Näky oli ollut kerta kaikkiaan järkyttävä.

Nyt Michaels on kuulemma lääkitty sen verran rankasti, että miehen on yksinkertaisesti pakko rauhoittua. Tästä huolimatta hän ei ainakaan toistaiseksi ole suostunut perumaan keikkojaan. Evickin mukaan ainoastaan yksi hyväntekeväisyyskonsertti on jouduttu siirtämään.

Aiheet: