Saija Tuupanen myöntää vihdoin eron Sami Hedbergistä – tilitys!

Saija Tuupasen ja Sami Hedbergin suhteen tilaa on mediassa vatvottu ja pohdittu maaliskuusta saakka, mutta ei vatvota enää.

21.05.2024

Laulaja Saija Tuupasen ja koomikko Sami Hedbergin tiet veivät osoiterekisterin mukaan eri teille maaliskuussa.

Tämän jälkeen on nähty melkoista väistelypujottelua median kanssa. Kumpikaan ei ole myöntänyt eroa todeksi, vaikka rakkaudesta puhuttiin aiemmin lehtihaastatteluissa avoimestkin.

Nyt suunta muuttuu. Ero on totta. Asian myöntää Saija Tuupanen. Hän on kirjoittanut asiasta someen. Syy mediasta pidättäytymiseen on selvä: on haluttu selvittää omia tunteita.

-Hei! Terveisiä meiltä, Saija kirjoittaa sydänemojin kera ja selittää:

-Olemme todella tarvinneet aikaa, happea ja tilaa meidän suhteelle, ja siksi emme ole kommentoineet tilannettamme mihinkään. Kahden kiireisen ihmisen elämät ja aikataulut tekivät meidän arjen erittäin haastavaksi. Tätä ollaan mietitty, pohdittu ja itketty – eikä tämä ollut helppo päätös kummallekaan – ei todellakaan, Saija paljastaa.

-Tässä kohtaa haluamme vaan sanoa, että meidän tiemme lähtevät eri suuntiin. Ollaan äärimmäisen kiitollisia elämälle meidän upeasta ajasta yhdessä. Rakkaus ei koskaan katoa. Kunnioitus ja ystävyys pysyvät aina, Saija päättää.

Lisää luettavaa