Sarjaraiskauksen uhriksi joutunut Jasmin: ”En ole rasisti mutta realisti kyllä”

Hyvinvoinsivustolla tarinansa kertonut suomalaisnainen on sitä mieltä, että julkisia raiskausoikeudenkäyntejä pitäisi olla enemmän.

Jasmin joutui kymmenen vuotta sitten julman sarjaraiskauksen uhriksi. Ulkomaalainen mies raiskasi hänet väkivalloin, veitsellä uhaten.

Nyt Jasmin on kertonut selviytymistarinansa. Hän kiittelee poliiseja, läheisiään, traumaterapiaa ja myös julkista oikeudenkäyntiään. Hän on sitä mieltä, että uhrien pitäisi vaatia enemmän julkisia oikeudenkäyntejä, sillä se poistaisi sumuverhoa traagisten rikosten tieltä.

Jasmin kertoo myös ettei hänestä tullut kokemansa jälkeen rasistia. Mutta realisti hän on.

-Ulkomaalaiset loistavat raiskaustilastoissa vuodesta toiseen ja mielestäni asioiden hyssyttely heikentää kunnollisten ja lainkuuliaisten ulkomaalaisten asemaa. He myös joutuvat kohtaamaan vihaa. Mielestäni ei ole rasismia pohtia kriittisesti tätä kulttuurieroista johtuvaa rikollisuutta.

Jasmin toteaa, että kotouttamisen onnistumiseksi maahamme pitäisi tuoda enemmän naisia ja lapsia, kokonaisia perheitä. Näin heillä olisi tukea ja turvaa toisistaan. Sinisilmäisyys tulee Jasminin mielestä maallemme kalliiksi. Lue Jasminin hurja tarina TÄSTÄ.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut