Sedu Koskisen käyttämä portsari hakkasi vapaalla ollessaan kolme vip-asiakasta – Sedu antoi armon käydä oikeudesta

Bazar Kustannus

Testosteroniportsari vapaalla.

Mika ”Immu” Ilménistä kertova kirja valottaa entisen jengiläisen, vapaaottelijan ja portsarin elämää vauhdikkaalla tavalla.

Yksi kirjan erikoisista kohdista on se, kun Ilmén oli ollut kaverinsa kanssa juhlimassa ja he olivat Sedu Koskisen ”Kampin katolla” sijaitsevassa yökerhossa, sen vip-tilassa. Immu oli mennyt vessaan, ja kun hän palasi, loosipöydässä istui tuntemattomia miehiä, jotka olivat häätäneet Immun ystävän kaksikon omasta vip-pöydästä.

-Olivat käskeneet hänen painua vittuun. Aa, semmoinen tapaus, mietin. Menin huomauttamaan nuoria huonosta käytöksestä. Porukan kovis nousi heti pystyyn ihmetellen että mitä vittua. Kopautin kaikki kolme tajuttomiksi pöytään ja istuimme siihen viereen jatkamaan juomista. Loosissa kolme kundia oli unilla ja kaksi dokasi pokkana. Ei siinä mennyt kauaakaan kun portsari tuli paikalle ja käski meidät helvettiin, Immu muistelee kirjassa.

Immu kertoo olleensa testosteronissa ja käski itse pokea painumaan helvettiin. Paikka oli siihen aikaan kilpailevalla pokefirmalla. Immukin teki pokehommia Sedulle oman tallinsa kautta, mutta ei juuri tähän paikkaan.

Mies poistui palo-ovesta, se laukaisi yökerhon sprinklerit ja ravintola tyhjennettiin Narinkkatorille – parhaaseen myyntiaikaan.

Immu kehuu Sedua.

Sedu oli kuulemma hieno mies ja antoi silti hänen jatkaa yökerhojen pokebisnestä.

-Mä olisin Seduna itse antanut heti kenkää, toteaa Immu.

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut