Sensaatiomainen tapahtuma Vantaalle – ilmaistapahtuman esiintyjät huippuluokkaa!

Mieltsit esiintyjät, huh!

08.08.2023

Martinus Backstage -festivaali järjestetään kolmannen kerran 25.–26. elokuuta. Tänä vuonna tapahtuma-alueena toimii poikkeuksellisesti Kulttuuritalo Martinuksen parkkialue Vantaalla. Maksuttomia ja kaikille avoimia ulkoilmakonsertteja on tarjolla kahdelta lavalta. Paikalla on myös anniskelualue.

Lauantaipäivä käynnistyy lapsille suunnatulla ohjelmalla. Ohjelmistossa on kaikenkielisille lapsille ja aikuisille sopiva interaktiivinen Hinni-Hiiren omaoma-päivä -musiikkiteatteriesitys. Mukana on myös Yksisarvisten vauhtiralli, jossa halukkaat pääsevät askartelemaan pörröiset yksisarvisten vauhtihännät sekä keppariradalle hurjastelemaan ja keppihevostelemaan joko omalla tai lainakepparilla.

Lauantai-illan musiikkitarjonnasta vastaavat Lyyti, Kimbe ja Alexander K. Viimeisen festari-illan huipentaa Pariisin Kevät. Perjantai-illan päättää upeasta lauluäänestään tunnettu rap-artisti Hassan Maikal. Aiemmin lavan ottavat haltuunsa Martinlaakson nutalta tutut Pahizz & Oran, nousukiidossa oleva Eden sekä Scure & Hyvät Tyypit.

Katso aikataulut videon alta. Festareiden Facebook-sivuille pääset tästä.

Ohjelma
Perjantai 25.8.
klo 18 Martsarin Nuta: Pahizz & Oran
klo 18.45 EDEN
klo 19.30 Scure ja Hyvät Tyypit
klo 20.15 Hassan Maikal

Lauantai 26.8.
klo 10-14 Lasten lauantai: Yksisarvisten vauhtiralli ja askartelutyöpaja Pörröiset hännät
klo 18 Alexander K
klo 18.45 Kimbe
klo 19.30 Lyyti
klo 20.30 Pariisin Kevät

Lisää luettavaa