”Sensuroimaton” suomalainen Facebook-ryhmä – onko tämä joku vitsi?

Suomeen on perustettu Mutsit vs. faijat (sensuroimaton) -niminen Facebook-ryhmä. Se hätyyttelee jo alkuperäistä Mutsit vs. faijat -ryhmää, sillä on saavuttanut lyhyehkössä ajassa jo lähes puolet sen jäsenluvusta.

Alkuperäisessä ryhmässä on yli 31 000 jäsentä ja sensuroimattomassa variaatiossa yli 14 000.

Mutta nyt tullaankin sitten sensuroimaton-sanan pyhään yhteyteen. Kuinka vetussa voi ryhmä edes leikkiä olevansa sensuroimaton, jos sen sääntölista on pitempi kuin nälkävuosi.

Huvin vuoksi julkaisemme sen tässä alla kokonaisuudessaan:

”Ryhmä on tarkoitettu vapaaseen keskusteluun aiheesta kuin aiheesta. Ns. fightit asioista on ihan fine.

Ryhmään hyväksytään henkilöitä joilla uskottava facebook profiili on ollut vähintään 3kk.

Henkilökohtaisuuksiin meneminen on sallittua vain ryhmässä olevien kesken. Toki puhua voi muista, mutta ei liiallisuuksiin kuitenkaan. Herneen nenään vetänyt henkilö voi kysyä ylläpidolta ketjun poistoa jolloin ylläpito oman harkinnan mukaan ratkaisee asian.

Jokainen vastaa itse henkilökohtaisesti omista kirjoituksistaan.

Jos olet luonut feikkiarmeijan tai olet feikki, sinut poistetaan ryhmästä ja estetään.

Ylläpidolla on oikeus poistaa ketjuja tai yksittäisiä kommentteja harkintansa mukaan.

Seksistä saa keskustella, mutta kuvamateriaalin on oltava Facebookin sääntöjen mukaista ja puheittenkin roisiudella on rajansa.

Toisten yhteystietojen levittäminen on ehdottomasti kiellettyä, jos tätä sääntöä rikotaan, sinut poistetaan ryhmästä välittömästi ja pääset estolistalle.

Vaikka ryhmän nimi on Mutsit vs. Faijat, jäsenyys ei edellytä vanhemmuutta. Etenkin faijojen kohdalla asian vedenpitävä todistaminen on liian raskas prosessi.

Ylläpitoa ei kiinnosta syynätä jokaisen jäsenen jälkikasvua tai sen puutetta. Jos tuntuu, että oma vanhemmuus ei kestä lapsettomien läsnäoloa ryhmässä, kannattaa etsiä jokin toinen ryhmä.

Ryhmä on K18. Joten jos tiedät että joku on alaikäinen, ilmianna hänet ylläpidolle ja saat kiitosta ja kunniaa! Myös feikkien ilmiannosta saat ison peukun.

Tämä ei ole kirpputori tai mainostuspalsta. Niille kuitenkin löytyy oma tiedosto, laita sinne jos on pakottava tarve jotain kaupata. Epäselvyyksissä voit lähestyä ylläpitoa.

Kaikkien ryhmien mainonta kielletty! Mainonnasta joudut määrittelemättömälle tauolle ryhmästä.

Ylläpidon estäminen on kiellettyä ja johtaa ryhmästä poistamiseen, me joudumme valitettavasti katsomaan kirjoituksiasi joka tapauksessa.

Ryhmässä saa tuoda mielipiteensä esille niin kuin sen itse kokee. Mutta liiallinen trollaus saa aikaan itselleen jäähyn ja toistuvasta poiston ryhmästä.

Henkilö, joka jakaa tästä ryhmästä screenshotteja muihin ryhmiin poistetaan välittömästi ilman varoitusta. (Mutsit vs Faijat (sensuroimaton) mainospostaukset saa jakaa aloittajan luvalla.)

Turhat ilmiannot ylläpidolle tai facebookille eivät auta ketään ja pahimmassa tapauksessa aiheuttavat ryhmän poiston, joten mikäli julkaisussa ei ole facebook sääntöjen vastaista materiaalia, tai se ei loukkaa ketään, voit skrollata ohi.

Ole yhteydessä mielummin suoraan ylläpidon jäseniin mikäli joku aloitus loukkaa sinua tai on sääntöjen vastainen.”

Aiheet: