Sharon ja Ozzy käsirysyssä keskenään!

29.09.2013

Viime keväänä pyöri huhumylly Ozzy ja Sharon Osbournen aviokriisistä. Sharonin tiedettiin oleskelevan hotellissa, mutta nainen vakuutti asumisjärjestelyiden liittyvän vain työasioihin.

Nyt Sun-lehti on julkaissut pätkän Sharonin ensi kuussa ilmestyvästä Unbreakable-kirjasta, jossa hän viimein myöntää pariskunnan todella olleen eron partaalla Ozzyn huume- ja alkoholiongelman vuoksi. Hän kertoo hyvin yksityiskohtaisesti ajatuksistaan ja riidoistaan miehensä kanssa kriisin aikana.

Lopputalvesta heidän välinsä olivat kärjistyneet niin pahasti, että riita oli äitynyt fyysiseksi. Sharon ei ollut nähnyt miestään viiteen viikkoon työmatkansa vuoksi. Hän pyysi Ozzya vierailulle hotellihuoneeseensa palattuaan Yhdysvaltoihin. Odotukset olivat luonnollisesti korkealla.

Ozzy oli kuitenkin käyttäytynyt ylimielisesti. Niinpä Sharon tarttui erovalttikorttiin ja ajatteli puolen omaisuuden menettämisen saavan miehen järkiinsä. Sama kukkoileva asenne oli vain jatkunut.

Silloin Sharonilla oli napsahtanut. Hän heitti kädessään olleen kahvikupin juomineen päivineen päin Ozzya ja tarttui tätä tukasta. Ozzy puolestaan tarttui vaimoaan painiotteella päästä. He olivat pitäneet niin kovaa meteliä, että Sharonin assistentti juoksi erottamaan heidät toisistaan.

Välikohtauksen jälkeen Sharon oli masentunut. Hän makasi yksin hotellihuoneessaan pyjama päällä iltapäivään asti ja elämä tuntui täydeltä kaaokselta. Heidän pojallaan Jackilla diagnosoitu MS-tauti sai naisen katkeroitumaan entisestään. Hän ei voinut ymmärtää, miksi tämä ei motivoinut Ozzya pysymään kuivilla ja keskittymään poikansa tukemiseen. Noihin aikoihin hän myös ensimmäistä kertaa otti vihkisormuksen pois sormestaan.

Sharon kuvailee Ozzyn vajonneen niin alas, ettei tästä ollut jossain vaiheessa edes lentokoneeseen menijäksi. Mies oli löydetty huutamasta apua ja sairaalassa selvisi, että hänen rintalastansa oli murtunut ja verenpaine huiteli pilvissä. Ozzy ei vielä tänäkään päivänä tiedä, mitä oli tapahtunut.

Välirikosta huolimatta pariskunta joutui olemaan päivittäin tekemisissä, koska Sharon on miehensä manageri. He eivät kuitenkaan tavanneet  tappelun jälkeen pariin kuukauteen.

Huhtikuussa tapahtui kuitenkin käänne Ozzyn oltua 44 päivää kuivilla. Hän julkaisi Facebookissa julkisen anteeksipyynnön perheelleen. Tämä sai Sharonin sydämen sulamaan, vaikka hänen ystävänsä neuvoivat pysymään miehestä erossa.

Toukokuussa he viimein tapasivat Ozzyn palattua Japanin-kiertueeltaan. Treffit oli sovittu julkiselle paikalle riitelyn rajoittamiseksi. Sharon oli pitkästä aikaa saanut katsoa miehensä selviin silmiin. Molemmat puhkesivat itkemään ja tuosta hetkestä lähtien he ovat jälleen olleet pari.

Lisää luettavaa