Shokkipäätös: Vain elämää -tähti lopettaa uransa!

Nou Anatude nou, älä tee tätä meille!

14.06.2023

Antti Tuisku julkaisee uransa viimeisen, Sisään ja ulos -nimeä kantavan albumin tänä perjantaina.

Antti kertoo tiedotteessa albumista näin:

”Yksi tärkeimmistä syistä tehdä tätä kaikkea on se, että pääsen jakamaan ajatuksia musiikin kautta yhdessä kuulijoiden kanssa. Sisään ja ulos -albumin lähtökohtana ei ollut ennalta määräävää konseptia, vaan halusimme yksinkertaisesti vain kirjoittaa hyvää musiikkia. Lopulta käsissämme oli albumillinen kappaleita, jotka esteettisesti leikkaavat läpi koko uraani, mutta joista kuuluu läpi myös uran päätökseen liittyvä haikeus”, Antti sanoo ja jatkaa:

”Mielestäni levy rönsyilee myös ihanalla tavalla; se naurattaa, itkettää ja kappaleista kantautuu paljon kaihoa ja surua. Tänä keväänä viimeisellä kiertueellani esiinnyin täynnä valtavaa riemua, iloa ja kiitollisuutta. Tuo sama musiikin riemu, ilo ja kiitollisuus oli myös hyvin vahvasti läsnä tätä viimeistä levyä tehdessä.”

Albumin julkaisun jälkeen artistilla on edessään vielä kolme festivaalikeikkaa, joista viimeinen nähdään Ruisrockissa lauantaina 8.7. Kunnianhimoisena tunnettu artisti julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, ja hän on osallistunut Vain elämää -ohjelmaan peräti kahdesti. Viime syksynä hän esiintyi Helsingin Olympiastadionilla.

Lisää luettavaa