Sointu Borg tykitti suorat sanat: ”Me milleniaalit ei olla heikkoja, ei vitussa”

Oikein!

26.10.2021

Nelosen Diili-ohjelman voittanut Sointu Borg sanoi suorat sanat Instagram-päivityksessään niille, jotka väittävät milleniaalien sukupolvea jotenkin löysäksi.

Sointu Borg pääsi viime perjantaina alumnina juhlapuhujaksi Turun KY:n 71. vuosijuhliin. Kokemuksestaan hän kertoo seuraavaa:

”Meitä parjattuja milleniaaleja on aika ajoin kuvailtu kärsimättömiksi ja epälojaaleiksi. Mä aattelen, että se on päinvastoin. Tunnistetaan oma arvomme. Uskalletaan nostaa kytkintä tarvittaessa. Nykyajan maailma on paljon kaaoottisempi ja nopeatemposempi, jos verrataan siihen aikakauteen, milloin meidän vanhemmat eli nuoruuttaan.⁣ Me milleniaalit ei olla heikkoja. Ei vitussa. Ollaan eletty elämämme jäätävässä informaatiotulvassa, somepaineessa ja katkonaisuuden sekä kasvavien kuilujen maailmassa”, Sointu sanoo ja jatkaa:

”Viime perjantai oli älytön kunnia, kun pääsin alumnina juhlapuhujaksi Turun KY:n 71. vuosijuhlille (pakko mainita toisen kerran, koska tää oli tän vuoden isoin juttu meikäläiselle voiton jälkeen). Sali oli täynnä skarppia porukkaa ja kaikki kuunteli tarkkaavaisesti. Yritin käyttää sen lyhyen puheenvuoron mahdollisimman tehokkaasti ja avata nuorille sitä, mitä mä toivoin, että joku ois mulle opiskeluaikoina avannut.⁣ Kerroin puheessa, että me ollaan se tuleva sukupolvi, joka määrittää tulevat liike-elämän normit. Kehotin myös vetään kunnon perseet ja kakkospäivän perään, koska opiskeluaika ja nuoruus ilman eeppisiä darroja on lyhyt aika elämästä.”

Huu huh, mutta oikeassahan Sointu Borg on! Asennetta, hyvä!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Sointu Borg (@sointuorvokki) jakama julkaisu

Lisää luettavaa