Stefan Therman pettyi: ”Älä luota koskaan kehenkään, älä kehenkään…”

Sofia esiintyi kohutussa Nelosen Katiska-dokkarissa

Pettyikö Stefu Sofiaan vai lehteen?

Stefan Therman on julkaissut Instagramin tarinaosiossaan pari mystistä mietelausetta. Toisessa hän kehottaa, ettei kehenkään saisi luottaa – ei kehenkään.

Ja toisessa hän toteaa, että kannattaa aina muistaa se, joka auttoi sinut ulos vaikeuksista silloin kun muut vain keksivät selityksiä.

Stefu ei anna selityksiä mystisille päivityksilleen. Ne ilmestyivät kuitenkin tänään, kun Seiska-lehtikin ilmestyi. Seiskassa taas oli Sofian ja Stefun kämpän esittely, mutta samaisessa jutussa kerrottiin myös Stefanin heittäneen Sofian merkkilaukkuja ja tavaroita pihalle kiivastuksissaan.

Sofia myönsi Seiskan jutussa, että joutui pakenemaan yhteisestä kodista yötä vasten Espoon Westendissä asuvan ystävänsä luo. Hän myös kertoi että tavarat lentelevät kotona, kun pari tappelee.

Sofia kertoi lehdelle että riidan jälkeen Stefu oli ollut nöyrää poikaa, kuten aina riidan jälkeen.

Nyt ihmettelemmekin, että suuttuiko Stefu Seiskalle, kun hieno kotiesittely piti vielä höystää moisilla epämieluisilla yksityiskohdilla. Vai suuttuiko Stefu Sofialle, joka lauloi ikäviä asioita julkisuuteen sen sijasta että olisi vain todennut legendaarisesti, että no comments.

Alla Thermanin päivitykset:

Aiheet:

Aiheeseen liittyvät jutut